Nesten midt i April . . . helt utrolig hvor fort dagene løper når en ikke er helt i gangbar form og det er tusen ting en skulle ha gjort. Som flere har bemerket så er fravær det eneste jeg har prestert her på bloggen siden nyttår og det føles ikke særlig bra fordi bloggen er jo på en måte min måte å vise verden at jeg fremdeles er her men jeg plages av å bruke datamaskinen nå og derfor har det rett å slett blitt “glemt” liksom.

LUE med ny “vri” . . .

Jeg strikker , stillferdig strikking med mykt garn og bambusstrikkepinner som ikke lager lyd hehehe 😀 vel . . . Votter , strømper , skjerf , gensere , pledd , tovede tøfler og tovede vesker / strikkebagger og masse annet på min egen amatøraktige måte. Hva jeg skal med alt sammen aner jeg ikke men kanske jeg skal sette opp en salgsbod på tunet å håpe at noen går seg vill i skogen og finner salgsboden min og blir kjempeglad fordi de hadde glemt varme strømper , votter , skjerf og genser til turen og trenger en stor bag å bære ting og tang med seg hjem fra skogen . . . (kunne bli en føljetong i tre episoder dette 🙂

Vesker i eget design.

Tovede tøfler.

Babytøfler , sokker , tovet påskekurv og ett blått tovet flettepannebånd.

Tovede vesker og toved solhatt i eget design.

Vel vel . . . jeg rusler tilbake til strikkepinnene mine og drømmer videre mens jeg ønsker dere alle , kjente og ukjente venner og uvenner en vakker og fin vår 🙂